Maskiningeniør til rumfartsområdet

 

 

Maskiningeniør til rumfartsområdet

 

 

Jobbeskrivelse :  Danish Aerospace Company søger en dygtig og dynamisk maskiningeniør med drive og  erfaring inden for mekanisk design, fremstilling, termiske og strukturelle FEM analyser, kendskab til Autodesk Inventor samt gode formidlingsevner på dansk og engelsk.

 

Arbejdet omfatter bl.a.:                   

 

·         Idegenerering og design udvikling på nye projekter

·         Opbygning af mekaniske dele og samlinger i Autodesk Inventor

·         Styring af fremstilling af mekaniske dele

·         Dokumentation på engelsk

·         Opbygning af rapporter med beskrivelser af mekaniske dele og konstruktioner på engelsk

·         Fracture control analyser

·         Termiske  analyser, blandt andet FEM beregninger i Patran/Nastran

·         Strukturelle analyser, blandt andet FEM beregninger i Patran/Nastran

·         Samling af mekaniske emner

 

Potentiale: Et job med gode muligheder for at få mere praktisk erfaring, samt faglig og personlig udvikling. Tværfagligt samarbejde i et kvalificeret, inspirerende og uhøjtideligt miljø.

 

Erhvervserfaring : Du er fagligt dygtig, gerne med praktisk erfaring indenfor mekanisk design og forarbejdning. Du er god til at drive dine opgaver fremad. Erfaring fra længere ophold i engelsktalende lande er en fordel. Kendskab til Inventor eller lignende samt MS Officepakken er et must. Kendskab og erfaring med opbygning af FEM modeller i Patran og beregning med Nastran vil være et plus.

 

Personlige egenskaber:  Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du er god til at samarbejde både internt og eksternt og har gode kommunikationsevner.

 

Sprog: Du taler og skriver flydende engelsk

 

Start dato: Snarest muligt

 

Arbejdstid: 37 timer/uge på jobløn.

 

Arbejdssted: Danish Aerospace Company, Odense

 

Danish Aerospace Company A/S er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart og andre ekstreme miljøer.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i design, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummet

vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart, og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for alle mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor både mekanik, elektronik og software der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til bemandet rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet. Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN ISO 9001:2015, BS EN 9100:2018 technically equivalent to AS9100D som er den anerkendte standard på området.

 

Ansøgningsfrist: Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

 

Ansøgning sendes til:  Sendes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kontaktperson: Maja B. Tommerup, Mechanical R&D Manager -  Telefon:  63 10 70 58