Nasdaq First North Growth Market

Postbox 1007

Nikolaj Plads 6

1040 København K

SELSKABSMEDDELELSE

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN.

 

Selskabsmeddelelse nr. 8 - 09-10-2019                                                         Odense, 9. oktober 2019

Storaktionærmeddelelse

Danish Aerospace Company A/S (DAC) har modtaget information om storaktionærmeddelelse fra Olav W. Hansen A/S om følgende:

 

 

  • Olav W. Hansen A/S, ejer 1.100.150 stk. Aktier i DAC.
  • I alt, 1.100.150 stk. svarende til 10,09 % af aktiekapitalen i DAC efter køb.

 

 

For yderligere oplysninger:

Danish Aerospace Company A/S:

 

Bestyrelsesformand Niels Heering

Mobil: +45 40 17 75 31

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Certified Adviser:

Gert Mortensen, Partner

Baker Tilly Corporate Finance P/S

Poul Bundgaards Vej 1

DK-2500 Valby

Tlf.: +45 33 45 10 00

www.bakertilly.dk

 

 

https://www.danishaerospace.com/investor-relations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Danish Aerospace Company A/S:

 

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart og andre ekstreme miljøer.

 

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i design, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart, og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

 

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor både mekanik, elektronik og software der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til bemandet rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

 

Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN ISO 9001:2015, BS EN 9100:2018 technically equivalent to AS9100D som er den anerkendte standard på området.