Vi søger en ansvarsfuld, dygtig og selvstændig IT-medarbejder. Med reference til Infrastruktur Team Lead. Din opgave bliver at varetage opbygning, drift og vedligehold af alle firmaets IT-systemer. Du skal have erfaring med og selvstændigt kunne varetage alle aspekter indenfor:

  • Opbygning, drift og vedligehold af netværk – både LAN og WAN
  • Drift og vedligehold af server og mail systemer
  • IT sikkerhed, herunder VPN og firewall opsætning
  • Data Back up
  • Brugersupport
  • Dokumentation (på engelsk)
  • Fejlsøgning (hardware og software)
  • Indkøb, installation & opsætning (hardware og software)


Firmaets IT-platform er baseret på Microsoft produkter (Windows Server 2008, Exchange Server 2010 og Microsoft Office).  Herudover benyttes specialsoftware i de enkelte afdelinger, blandt andet Autodesk Inventor. Som telefoni benyttes mobilløsning fra IP Nordic.

Du vil blive tilknyttet IT & Infrastruktur afdelingen. Afdelingen supporterer virksomhedens ca. 26 medarbejdere (primært ingeniører) på både hardware- og softwaresiden. Afdelingen består af 1 Team Lead, 1 QA medarbejder, 1 fuldtids IT medarbejder (denne stilling) samt 1 deltids IT-supporter.

Erhvervserfaring: Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling indenfor IT-området. Solidt kendskab til netværk, servere og Outlook/Microsoft Office pakken er nødvendigt. Erfaring med Sharepoint og Office 365 implementering er en fordel.

Personlige egenskaber : Du kan lide at arbejde med at supportere brugere, er hjælpsom og proaktiv af natur. Du er selvstændig og struktureret i din    arbejdsform og er god til at se helheden i problematikker og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du trives desuden i tværfaglige grupper og deltager med et godt humør. Personligt er du desuden kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret. Når der er fart på, formår du at holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket.

Sprog  : Du taler og skriver flydende engelsk.

Start dato:   Snarest muligt.

Arbejdstid : 37 timer/uge på jobløn. Af hensyn til support af medarbejdere skal den primære arbejdstid være på firmaet fra 9 til 15. Arbejde udenfor normal arbejdstid kan forekomme forbindelse med service på servere og lignende.

Arbejdssted : Danish Aerospace Company A/S, Odense

Danish Aerospace Company A/S er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart og andre ekstreme miljøer.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i design, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart, og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor både mekanik, elektronik og software der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til bemandet rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN ISO 9001:2015, BS EN 9100:2018 technically equivalent to AS9100D som er den anerkendte standard på området.

 

Ansøgningsfrist : Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge de kommer ind.

Ansøgning Sendes til:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontaktperson : Poul Knudsen, Infrastruktur Team Lead, Telefon: 63 10 70 15

 

Hvidkærvej 31A
DK-5250 Odense SV, Denmark
VAT-no. 12 42 42 48
Tel: +45 63 10 70 10
Fax: +45 65 95 78 13
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.