Med tegningsordrer på mere end 57 mio. kr. er Danish Aerospace Company A/S' udbud af aktier succesfuldt afsluttet. Minimumsudbuddet blev overtegnet med mere end 90 pct.

Investorerne har vist stor interesse for den fynske rumteknologivirksomhed, Danish Aerospace Company, som netop har afsluttet tegningen af aktier i forbindelse med selskabets børsnotering på Nasdaq First North Denmark.

Med tegningsordrer på mere end 57 mio. kr. er Danish Aerospace Company A/S' minimumsudbud af aktier for 30 mio. kr. overtegnet med mere end 90 pct. Børsnoteringen af Danish Aerospace Company er dermed at finde blandt de største succesfulde udbud på Nasdaq First North Denmark.

Bestyrelsesformand i Danish Aerospace Company Niels Heering er glad for den solide opbakning fra investorerne.

"Jeg er meget tilfreds med interessen for børsnoteringen. Opbakningen har været rigtig flot, og jeg glæder mig over at byde de mere end 1800 nye aktionærer velkommen. Samtidig er jeg overordentlig stolt over den dedikerede indsats fra selskabets direktion og medarbejdere i processen og glæder mig over, at vi nu kan starte arbejdet med at realisere Danish Aerospace Companys ambitiøse vækstplaner," siger Niels Heering.

Også Danish Aerospace Companys CEO, Thomas A.E. Andersen, glæder sig over det flotte resultat.

"Vi går til arbejdet med den største respekt for investorerne og deres tillid til Danish Aerospace Company, vores produkter og vores muligheder. Med den succesfulde børsnotering bag os glæder jeg mig meget til at fortsætte udviklingen af vores forretning i henhold til strategiplanen," siger Thomas A.E. Andersen.

Første handelsdag på Nasdaq First North Denmark forventes at være mandag den 27. maj.

Siden 1988 har Danish Aerospace Company specialiseret sig i at udvikle og producere livsnødvendigt medicinsk måle­ og motionsudstyr til brug i det ydre rum, og de seneste 10 år har selskabet været eneste leverandør til de internationale rumagenturer NASA og ESA med de særlige CEVIS­rumcykler, der sikrer, at astronauternes muskler bliver belastet og dermed trænet på trods af vægtløsheden.

Gennem årene har Danish Aerospace Company opsendt mere end 3 tons dansk udstyr til det ydre rum. Udstyr fra Danish Aerospace Company har fløjet på rumfærgerne Soyuz, Progress, Dragon samt ATV­ og HTV­fartøjerne. Desuden er blandt andet CEVIS­cyklen i brug på Den internationale rumstation ISS, Ruslands Mir samt Spacelab og SpaceHab.

Bag børsnoteringen af Danish Aerospace Company A/S står den danske erhvervsmand Mikael Goldschmidt, der via M. Goldschmidt Capital A/S indtil nu har ejet 100 pct. af Danish Aerospace Company.

Om Danish Aerospace Company
Danish Aerospace Company er specialiseret i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til rumfart. Danish Aerospace Company har i dag flere end 20 højkompetente medarbejdere, der alle er specialiseret inden for Photo Credits: NASA elektronik, mekanik og softwareprogrammering. Thomas A. E. Andersen er administrerende direktør i Danish Aerospace Company og har arbejdet i virksomheden i mere end 30 år. Se mere på www.danishaerospace.com.

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem-­Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70.