Siden 1988 har Danish Aerospace Company udviklet og produceret træningsudstyr, biomedicinsk udstyr til helbredsovervågning og vandfiltreringsudstyr til bemandet rumfart.

Gennem vores mere end 30 års erfaring med rumfartsteknologi har vi oparbejdet en unik markedsposition, hvor vi har eksklusive rettigheder til nøgleteknologier og pending patentansøgninger på de allernyeste teknologier. Helt fra begyndelsen har vi haft en vision om at støtte menneskeheden i at kunne opholde sig langvarigt i rummet. Undervejs er den vision blevet udbygget, fordi vi hele tiden ser flere muligheder for, hvordan vores know-how og specialiserede viden også kan bruges til at forbedre menneskers vilkår her på Jorden.

I dag befinder vi os på et sted, hvor vi er godt positioneret til at udvide vores gennemtestede produktporteføljer inden for avanceret biomedicinsk og lungefysiolgisk udstyr til brug ved bemandet rumfart – og bringe dem til anvendelse på helt andre markeder.

Med børsnoteringen på Nasdaq First North Denmark (maj, 2019) og flere end 1800 nye aktionærer ombord, glæder vi os til at fortsætte udviklingen af Danish Aerospace Company i henhold til strategiplanen.