Kvalitetsbevidst svagstrømsingeniør søges til rumfartsområdet

Jobbeskrivelse

Vi søger en dygtig svagstrømsingeniør til udviklingsopgaver indenfor følgende arbejdsområder:

  • Dokumentation
  • Elektronisk systemdesign og implementering
  • Analog og digital design
  • Schematics og PCB Layout (PADS)
  • Kredsløbssimulering (SIMetrix)
  • Overholdelse af space standarder primært på E-området
  • Produktionsforberedelse og support
  • Verifikation og validering
  • Support ved brugen af vores udstyr på rumstationen

Du vil blive tilknyttet elektronikafdelingen og vil blive involveret i en række forskellige opgaver i et tværfagligt miljø. Deltagelse i alle produktfaser fra specifikation, design, udvikling, fremstilling, afprøvning og dokumentation i vores udviklingsprojekter. Du vil komme til at arbejde målrettet i forhold til det interne kvalitetssikringssystem for at overholde alle krav fra et strengt standardiseret rumfartsområde.

Erhvervserfaring

Du er faglig dygtig med god og bred elektronik kendskab og forståelse. Praktisk erfaring med routning af PCB’er eller produktion, montering og lodning anses som et plus. Solidt engelsk evt. erfaring fra længere ophold i engelsktalende lande er også en fordel.

Personlige egenskaber

Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform og er god til at se helheden i problematikker og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du trives desuden i tværfaglige grupper og deltager med et godt humør og en veludviklet humoristisk sans. Personligt er du desuden kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret. Når der er fart på, formår du at holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket. Du tager ansvar, er serviceminded, god til at prioritere og er generelt på forkant med opgaverne.

Sprog

Du taler og skriver flydende engelsk

Start dato

Snarest muligt

Arbejdssted

Danish Aerospace Company, Odense

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i udvikling, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere, der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN9100:2009/AS9100C som er den anerkendte standard på området.

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

Ansøgning sendes til

Kontaktperson
Emil Kørner, Electronics R&D Manager, Telefon: 63 10 70 12